Cʋρcακɛ X_x Admin

Mesaje : 66 Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 22 Localizare : at the TeaParty
 | Subiect: Sugestii pentru forum Dum Aug 22, 2010 12:10 am | |
| E nou deci nu pot face totul dintr-o data Totuş daca aveti sugestii spuneti-le |
|
Teddy Moderator Global

Mesaje : 129 Data de inscriere : 21/08/2010 Varsta : 20 Localizare : Eu trăieşte cu marţienii!!
 | Subiect: Re: Sugestii pentru forum Lun Aug 23, 2010 10:27 pm | |
| Oki as avea eu o idee :] Personaje RPG Fiecare isi creeaza un personaj asa cum doreste!Ii face descrierea pune poze cu el,etc. Si ai Putea face topicurI de genul: Inscriere personaj..unde fiecare isi creeaza pers. Albume..unde punem poze cu pers. Case...descriem c asa pers. si ce face acolo...petrs isi fac vizite intrele...etc Magazine...unde se aprovizioneaza pers.
Ti-am trimis prin PM un forum unde am vazut asa ca sa nu fac publicitate ^^ O sa vezi acolo in detaliu! |
|
^^O_FaTa^^

| Subiect: Re: Sugestii pentru forum Dum Aug 29, 2010 8:53 pm | |
| Stiu ca forumul este nou ,dar totusi vreau sa il ajut sa devina mai bun. M-am ganidt ca puteti adauga niste profiluri noi: ex:status,Anime-uri preferate,fructa preferata... Pentru reguli o bara warn ar fi buna . In final cateva ranguri .Nu neaparat ceva ultra tare.Puteti folosii pe cele primite de la forumgratuit.Fceti niste setari si vor aparea si ele. Momentan atatea.Sper sa va fie de folos!Bye!
|
|
Cʋρcακɛ X_x Admin

Mesaje : 66 Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 22 Localizare : at the TeaParty
 | Subiect: Re: Sugestii pentru forum Dum Aug 29, 2010 9:01 pm | |
| İn legatura cu RPG Mie nu prea imi place sincera sa fiu dar voi vorbi cu Axuc şi rezolvam stai liniştita XD Statusul şi anime-ul preferat il adaug acum Bara warn-> se rezolva Ranguri...hmm...eu initial doresc sa fie doar cele speciale...vorbesc cu Alix sa vad ce zice şi ea !____Lovely-Anime____!  My heart vanished like smoke It can’t be removed like a tattoo I sigh deeply as if a ground is going to cave in Only dusts are piled up in my mind (say goodbye)  Korean AddictedTaeYang and Doo Joon are MİNE!- Spoiler:
-
|
|
PookıE ×ღ×

| Subiect: Re: Sugestii pentru forum Dum Sept 12, 2010 1:49 am | |
| Ma gandesc la RPG dar cu Chibi sau Animalute anime, ceva de genu Poate ar fi mai special aşa Ce ziceti? |
|
^^O_FaTa^^

| Subiect: Re: Sugestii pentru forum Sam Sept 18, 2010 6:27 pm | |
| Mie mi-ar placea acest RPG. |
|
Buιină●dэ●сіосоιată Admin

| Subiect: Re: Sugestii pentru forum Sam Sept 18, 2010 11:55 pm | |
| - PookıE ×ღ× a scris:
- Ma gandesc la RPG dar cu Chibi sau Animalute anime, ceva de genu
Poate ar fi mai special aşa Ce ziceti?
Nu prea îmi cade bine faza cu RPG, dar o să mai vorbesc cu Fuzz !____Lovely-Anime____! I'm heart sick, hear me, be crazy, can't let you go Sad love song, my love's gone, please baby, don't go far  <- MINE ^_^ Baby, I feel like I'm going to die without you The person I was around you, it wasn't the real me I'm sorry, Take my hand one more time, for me I'm waiting for you <3. - Spoiler:
-
|
|
Cʋρcακɛ X_x Admin

| Subiect: Re: Sugestii pentru forum Dum Sept 19, 2010 1:13 am | |
| Eu nu sunt adepta RPG Faza animalutz se exclude Ştiu eu de ce İar Chibi,ehm nu ştiu ce sa zic !____Lovely-Anime____!  My heart vanished like smoke It can’t be removed like a tattoo I sigh deeply as if a ground is going to cave in Only dusts are piled up in my mind (say goodbye)  Korean AddictedTaeYang and Doo Joon are MİNE!- Spoiler:
-
|
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Sugestii pentru forum  | |
| |
|